Tko smo?

O nama

Trgovačko društvo Prospera d.o.o za poslovne usluge osnovali smo 1996. godine u Zagrebu.  Od osnivanja naša je specijalnost pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga neprofitnim organizacijama, malim i srednjim trgovačkim društvima, obrtima te samostalnim djelatnostima.

Široki krug klijenata

Veliki broj klijenata, od kojih su mnogi s nama od osnivanja, rezultat su našeg dugogodišnjeg iskustva, pouzdanosti i širokog područja ekspertize u knjigovodstvenim i računovodstvenim uslugama.

Profesionalnost

Naše poslovanje temeljimo na točnosti, odgovornosti, urednosti, pouzdanosti, profesionalnosti i posvećenosti klijentu. Brinući o klijentima, prvenstveno im pomažemo u iznalaženju racionalnih rješenja za njihovo poslovanje.

Edukacija i usavršavanje

Profesionalnost održavamo i unapređujemo redovitim edukacijama i usavršavanjima. Posebno smo ponosni na edukaciju o financijskom upravljanju koju pružamo neprofitnim organizacijama.

Dugogodišnje iskustvo

Dugogodišnjim iskustvom na ovom polju poslovanja, pozicionirali smo se na hrvatskom tržištu kao jedan od vodećih knjigovodstvenih i računovodstvenih servisa specijaliziranih za rad s neprofitnim organizacijama.

Uspješnost

Vlastitu uspješnost baziramo na timskom radu i odgovornosti za svaki dio pruženih usluga.

PROSPERA